![Հավի մսով և պանրով շնիցել](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/05/Հավի-մսով-և-պանրով-շնիցել.jpg)
![Հավի մսով և պանրով շնիցել](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/havi-msov-panrov-shnicel-5-50x50.jpg)
- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 15 minutes
Հավի մսով և պանրով շնիցել
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Չափաբաժինները` 4:
Փափկամիսը առավելագույնը 1 սմ հաստությամբ կտորների ենք բաժանում։
- Ավելացնում ենք ձուն, ալյուրը, քերած սխտորը, աղն ու պղպեղը։ Խառնում ենք և քերած պանիր ավելացնում։
- Եվս մեկ անգամ խառնում ենք։ Ձևավորում ենք օլադիների տեսքով և միջին ուժեղության կրակի վրա տապակում մինչև եփվելը։
Մատուցում ենք։
Ի դեպ այսպիսի շնիցել կարող ենք դնել համբուրգերի հացի մեջ և թարմ բանջարեղենով կամ աղցանով համբուրգերի համը լրացնել 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: