Շոկոլադով և պնդուկով տիրամիսու

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Շոկոլադով և պնդուկով տիրամիսու

Ի դեպ, աղանդերը ավելի համեղ է ստացվում, եթե սենյակային ջերմաստիճանում որոշ ժամանակ մնում է։ Սառած տորթը կտրում ենք տաք և չոր դանակով։ Կարող ենք համտեսել շատ համեղ «Շոկոլադով և պնդուկով տիրամիսու» 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Մարիամ ջան, կարող եք նաև չբացվող ձևաման օգտագործել 🙂

    1. Մարիամ ջան, երբ ձևամանի տակը սննդային թաղանթ եք փռում, հեշտությամբ կարող եք դուրս հանել: Եթե չի ստացվում, կողքերն ու տակը վարսահարդարիչով տաքացրեք ու հանեք 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *