Կարամելային սոուս

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Կարամելային սոուս

Ի դեպ, այսպիսի կարամելային սոուս կարելի է սառած վիճակում քսել տոստերի կամ բուլկիների վրա և ուտել, իսկ սենյակային ջերմաստիճանի սոուսը՝ օգտագործել որպես սոուս 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. Բարև Ձեզ, ներեցեք, իսկ շաքարավազն առանց ջրի ենք հասցնելու եռման աստիճանի:
    Շնորհակալություն

    1. Բարձ Ձեզ Աշխեն ջան, այո, ջուր պետք չէ ավելացնել, միայն թե ուշադիր եղեք, քանի որ կրակը պետք է կամաց լինի, որպեսզի շաքարավազը չայրվի 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *