

- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 3ժ 30 րոպե
Տուշոնկա
Բաղադրիչներ
- միս տավարի - 1,5 կգ
- աղ - 1.5 թ/գդ
- պղպեղ սև հատիկավոր - 20 հատ
- դափնու տերև (лавровый лист) - 3 հատ
- ջուր - 800 մլ
Քայլերի հաջորդականություն
- Տավարի միսը լվանում ենք, կտրատում 3 սմ հաստությամբ կտորներով և դնում ենք բազմաեփ սարքի մեջ: Ավելացնում ենք աղը, հատիկավոր սև պղպեղը և դափնու տերևները: Այս ամենից հետո զանգվածի վրա 800 մլ ջուր ենք լցնում, բազմաեփ սարքը փակում և միացնում շոգեխաշման ռեժիմը՝ 3 ժամ 30 րոպե:
- Ծրագիրն ավարտվելուց հետո միսը հանում ենք և դնում մաքուր ստերիլ ապակյա տարաների մեջ, վրան արգանակ ենք լցնում և կափարիչով ծածկում: Տուշոնկան պահում ենք սառնարանում:
- Ահա և վերջ:
Այսպիսով, բազմաեփ սարքի մեջ տուշոնկա պատրաստելը խնդիր չէ, միայն թե շոգեխաշելու ժամանակը նշված է 800 վատտ հզորությամբ բազմաեփ սարքի հաշվարկով
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
barev dzes karoxek inc xorurt tal incpes erkar pahel yux@ halac isk ete ham@ sksum e poxel inc kareli e anel naxapes shnorhakal em patasxani hamar.
Նարինե ջան, յուղը ինքնին երկար պահպանվող մթերք է: Տհաճ հոտի հնարավոր պատճառ կարող են լինել կողմնակի հոտերը՝ սառնարանի, պահարանի կամ մոտակայքում գտնվող մթերքների:
barev dzes ha hamazayn em bayc kaparic@ drac u ankam kapac u drvac e xordanocum ham em arnum casacik inc anel nor sksvac ham@ poxelu hamar te uxaki tapel u verj tatikner@ cem hishum inc ein dnum yuxi mej miguce sox
Ճիշտ պատրաստված հալած յուղը առանց սառնարանի կարող է պահպանվել տարիներ շարունակ, ընդ որում ժամանակի հետ համային և բուժիչ հատկությունները միայն ավելանում են:
Եթե յուղը սկսել է համը փոխել, ամենայն հավանականությամբ, պատրաստվել է ոչ ճիշտ եղանակով, յուղի մեջ մնացել են կաթնային մասնիկներ, ինչի արդյունքում էլ բակտերիաների ներգործությամբ առաջացել է տհաճ հոտ:
Առհասարակ, այո, խորհուրդ են տալիս այդ հոտը վերացնել սոխով, որոշ դեպքերում՝ խնձորով, սակայն չենք կարող ասել, թե որքանով կօգնի…
Հաջորդ անգամ, պարզապես, աշխատեք պատրաստման տեխնոլոգիան պահպանել, և ոչ մի կաթնային մասնիկ չթողնել
es haskaca bayc asem vor texnologiayov er halac ev hlun hlun tesk uni vocte saponi nman lav mersi vor im harcin patasxanecik
Նարինե ջան, միշտ պատրաստ ենք օգնել
Я приготовил. он имеет приятный вкус и запах.
Очень рады, что рецепт вам понравился