Ինչպես տաքացնել կաթը

 

inchpes-taqacnel-kat@-1

Տնային տնտեսուհիները հաճախ են դժգոհում, որ կաթը տաքացնելու ընթացքում այն վառվում է, կպչում և դառնում անպիտան։ Իսկ ի՞նչ անել այդ խնդիրներից խուսափելու համար: Այս անգամ մենք կներկայացնենք մի քանի խորամանկություններ, որոնք մեզ շատ կօգնեն այդ հարցում:

  • Կաթսան պետք է պարզաջրել սառը ջրով և լավ չորացնել նախքան կաթը լցնելը:
  • Պետք է կաթսայի պատերն ու հատակը պատել ռաֆինացված բուսայուղով, ինչի շնորհիվ կաթը ոչ միայն չի վառվի, այլև եռալու ընթացքում կաթսայից չի թափվի:
  • Որպեսզի կաթը չկպչի, այն պետք է եռացնել չուգունե կաթսայի մեջ:
  • Եթե, այնուամենայնիվ, կաթը վառվել է, ապա այն պետք է անմիջապես այլ կաթսայի մեջ լցնել և այդ կաթսան դնել սառը ջրի մեջ, իսկ վրայից ծածկել խոնավ կտորով, որպեսզի կաթի համը չփոխվի։

inchpes-taqacnel-kat@-1

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Շատ լավ է, դա նշանակում է, որ Դուք տիրապետում եք բոլոր նրբություններին 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *