Առողջ և դիետիկ սնունդ նախընտրողների համար վարսակի ալյուրն անփոխարինելի է։ Սովորաբար վարսակի ալյուրով պատրաստված թխվածքներն ավելի փքուն և փխրուն են լինում, սակայն նրա մեջ սոսնձանյութի քանակությունը քիչ է, այդ իսկ պատճառով էլ, վարսակի ալյուր օգտագործելիս այն խառնում են ցորենի ալյուրի հետ:
Վարսակի ալյուրը չպետք է գերազանցի թխվածքներում օգտագործվող ալյուրի 1/3 մասը:
Տնային պայմաններում վարսակի ալյուր կարող ենք պատրաստել վարսակի փաթիլներից: Այդ ամենի համար պարզապես պետք է բլենդերով կամ սրճաղացով աղանք վարսակի փաթիլները մինչև ալյուրանման զանգվածի ստացումը:
Կարևոր խորհուրդ: Նախքան փաթիլներն ալյուրի վերածելը պետք է դրանք մետ 1 ժամ չորացնենք 70-100 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: