Կրեմ բրյուլե

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Կրեմ բրյուլե

Խորհուրդ է տրվում շաքարն այրել ոչ թե կրեմ բրյուլե պատրաստելուց անմիջապես հետո, այլ մատուցելուց առաջ, քանի որ ժամանակի ընթացքում կարամելը հալվում է և կորցնում խրթխրթանությունը 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *