- Yield: 10 րոպե անց
- Prep Time: 25-30 minutes
- Cook Time: 35-40 minutes
Մսով ռուլետ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Խոզի միսը խորանարդաձև խոշոր կտրատում ենք:
- Աղացած մսի հետ լցնում ենք կաթսայի մեջ, ավելացնում կտրատած կանաչին ու սոխը, սխտորը, պաքսիմատն ու մանր կտրատած լոլիկները:
- Աղ ու պղպեղ ենք ավելացնում և խառնում:
Խճողակին գլանի տեսք ենք տալիս, փաթաթում նրբաթիթեղի կրկնակի շերտով և ծայրերը պտտելով ամրացնում:
- Դնում ենք ձևամանի մեջ, 35-40 րոպե եփում նախապես 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում: Վերջին 5 րոպեում ջեռոցի ջերմաստիճանն առավելագույնս ուժեղացնում ենք, նրբաթիթեղը հանում ու թողնում, որ ռուլետը վարդագույն դառնա:
10 րոպե թողնում ենք, կտրատում ու մատուցում:
Եթե անսպասելի հյուրեր ունեք, կարող եք այսպիսի մսով ռուլետ պատրաստել. և՛ համեղ է, և՛ արագ:
Ի դեպ, այս ռուլետը նախատեսված է 6-10 հոգու համար 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Nerecek mis@ inchpes enk lcnum folgayi vra ev patatum? Naxapes shnorhakalutyun.
Բարև Ձեզ, միսը փաթաթում ենք նրբաթիթեղի կրկնակի շերտով և ծայրերը պտտելով ամրացնում:)