Ռահաթ լոխում

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Ռահաթ լոխում

Այսպիսով, շատ համեղ ռահաթ լոխում , որը կարող եք հերմետիկ ամանի մեջ լցնել և սառնարանում պահել 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ, այո, կարող եք նաև առանց էսենցիայի պատրաստել 🙂

    1. Բարև Ձեզ, սիրելի Կարինե։ Ժելատինը պարտադիր բաղադրիչ է։ ?

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *