Քաղցր սուջուխ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Քաղցր սուջուխ

Ի դեպ, քաղցր սուջուխ պատևաստելիս կարող ենք ցանկացած հյութ կամ կոմպոտ օգտագործել 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ Լիլիթ ջան, սա խնձորով սուջուխի տարբերակն է և այն ավելացնելը պարտադիր է 🙂

  1. shnorhakalutyun baxadratomsi hamar. isk guyn@ choranaluc heto mgvum e, te inchvor urish exanakov petq e mgecnel?

  2. Sireli Shef Khoharar jan. Iska alyuri poxarek kareli e ogragorcel voreve ayl ban, orinak` kokosi kam nshi alyur kam jerlatin.
    Myus harcs es. Yete ogtagorcenq doshab, orinak, inch chapabajin xorhurd ktaq?

    Shnorhakalutyun

    1. Սիրելի Լուսինե, ալյուրի փոխարեն որևէ այլ բան օգտագործել չի կարելի։ Իսկ դոշաբը, կախված տեսակից ու որակից, կարող է լինել 1,5 բաժակ։ Ըստ դրա՝ ջրի քանակը նույնպես պետք է լինի 1,5 բաժակ։ 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *