- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Խնձորով ալադի
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Խնձորները լվանալ, կեղևազրկել, անցկացնել խոշոր քերիչով կամ մանրացնել բլենդերում:
- Ավելացնել շաքարավազը և ձուն, խառնել: Ավելացնել նաև վանիլինը, ալյուրը և սոդան: Ալյուրը ավելացնել փոքր չափաբաժիններով, մաս առ մաս՝ հասցնելով խմորը թթվասերի խտության միատարր զանգվածի:
- Ալադիները պատրաստել բուսայուղով պատված թավայի մեջ ոչ շատ ուժեղ կրակի վրա: Տապակել 2 կողմից մինչև կարմրավուն երանգի ստացումը:
- Պատրաստի ալադիների վրա շաղ տալ շաքարի փոշի և մատուցել մեղրի կամ թթվասերի հետ:
Ինչպես և բանանով ալադին, խնձորով ալադին ևս պետք է ուտել անմիջապես պատրաստելուց հետո: Իսկ որպես նրբաճաշակ մատուցման տարբերակ՝ առաջարկում ենք վրան ծորացնել բարձրակարգ մեղր: 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
indz shat dur ekav
Աստղիկ ջան, շնորհակալ ենք շատ 🙂