Տորթ Բաունտի

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Տորթ Բաունտի

Ի դեպ, եթե որոշել եք Տորթ Բաունտի պատրաստել, առանձնակի ուշադրություն դարձրեք կոկոսի քերուկի ընտրությանը: Կարելի էր խորհուրդ տալ օգտագործել բնական կոկոս, բայց եթե ուզում եք ստանալ հենց բաունտիի բույրը, ստիպված եք օգտագործել կոկոսի պատրաստի քերուկ, քանի որ այնտեղ կան հավելումներ, որոնք ապահովում են Բաունտի կոնֆետի բնութագրական համը:

Իսկ թարմ կոկոսն ունի շատ մեղմ բույր: Այն տեղին է օգտագործել մի շարք այլ բաղադրատոմսերում, որոնք շուտով կհայտնվեն այստեղ: Հետևեք մեր կայքին 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. Շատ հետաքրքիր տորթ ստացվեց: Իսկական բաունտի՝ բաունտիի սիրահարների համար:

    1. Հարգելի Նելլի, շատ ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է ելել 🙂

    1. Բարև Ձեզ Անահիտ ջան: Այո, սերուցքը сливки-ն է 🙂

  2. Patrasteci shat lav u hamex stacvec, miayn chaperov poqre, harkavor e baxadrichnery krknapatkel

    1. Բարև Ձեզ, խմորը ցանկալի է միջին պնդության անել, որպեսզի ավելի օդեղեն ու համեղ լինի 🙂

  3. patrasteci ev shat hamex stacvec xorhurd em talis pordzel…u ashxateq vor aman@ vori mej epum eq hnaravorins poqr lini vor shat bardzrana

    1. Փորձեք ու մեզ էլ տեղեկացրեք արդյունքի մասին, սիրելի Տանյա:

    1. Սիրելի Աննա, ձևամանը պետք է լինի մոտավորապես 20 սմ տրամագծով, որպեսզի խմորը բավականացնի ու ստացվի այնպիսի տորթ, ինչպիսին պատկերված է նկարում։ ։)

    1. Սիրելի Մարիանա, կարող է լինել միայն ժամանակից շուտ հանելու արդյունքում։ Երբ այն վիզուալ արդեն պատրաստ է, պետք է ջերմաստիճանը մի փոքր էլ իջեցնել և շարունակել թխել ևս 10-20 րոպե։ Սա վերաբերվում է հիմնականում բոլոր խմորներին (իհարկե, օրինակ, լավա քեյքին սա չի վերաբերում)։

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *