![Մարինացված կանաչ լոբի](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/Մարինացված-կանաչ-լոբի.jpg)
![Մարինացված կանաչ լոբի](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/marinacvac-kanach-lobi-4-50x50.jpg)
- Yield: 1 օր անց
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 20-25 minutes
Մարինացված կանաչ լոբի
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Մարինադի համար խառնում ենք բուսայուղը, քացախը, մանանեխը, շաքարավազը, 100 մլ եռացրած սառը ջուրը, ճզմած սխտորը, աղն ու պղպեղը: Լոբին լավ լվանում ենք, լցնում եռացող ջրի մեջ ու եփում 15-20 րոպե, մինչև պատիճները փափկեն: Հետո պոչերը կտրում ենք և լոբին խոշոր կտրատում: Լցնում ենք կաթսայի մեջ, վրայից ավելացնում մարինադն ու մեկ օր թողնում սառնարանում:
- Մատուցում ենք որպես սառը կերակրատեսակ կամ խավարտ:
Կանաչ լոբի սիրողները հաստատ կգնահատեն այս բաղադրատոմսը 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: