- Yield: 20 րոպե անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Սմբուկով նախուտեստ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Լոլիկները լվանում ենք, չորացնում ու բարակ կիսաշրջաններ կտրատում: Սմբուկները լվանում ենք, երկայնակի բարակ կտրատում: Թավայի մեջ 2-3 ճ/գդ բուսայուղ ենք տաքացնում, սմբուկի շերտերը երկու կողմից տապակում մինչև վարդագույն դառնալը: Սմբուկները հովացնում ենք, այնուհետև սխտորը ճզմում ենք ու խառնում մայոնեզին:
Սմբուկի ամեն մի շերտին թեթևակի աղ ենք ցանում, մայոնեզ քսում, դնում լոլիկի կտորը, ռուլետի նման փաթաթում:
- Մատուցելուց առաջ 15-20 րոպեով դնում ենք սառնարան:
Սմբուկով նախուտեստը կարելի է մատուցել թե՛ մսեղենի, թե՛ կարտոֆիլի խյուսի ու թե՛ փլավների հետ 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: