- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Շերտավոր կարկանդակ
Բաղադրիչներ
- պատրաստի շերտավոր խմոր - 500գր
- նրբերշիկ - 500գր
- պանիր քերած - 50գր
- ձու - 1 հատ
Քայլերի հաջորդականություն
- Շերտավոր խմորը գրտնակով բացել 5մմ հաստության շերտով, ապա կտրատել 1,5-2սմ լայնության ժապավեններով:
- Նրբերշիկների վրա պարուրաձև փաթաթել խմորի ժապավենը՝ նրբերշիկի ծայրի հատվածից մի փոքր թողնելով բաց:
- Ըստ ցանկության կարելի է նրբերշիկների վրա երկայնական կտրվածք անել և լցոնել քերած պանրով, որից հետո փաթաթել շերտավոր խմորի մեջ:
- Կարկանդակները տեղափոխել պերգամենտայի թղթով պատված տապակի վրա, ապա քսել հարված ձուն:
- Թխել ջեռոցում մոտ 20րոպե 200աստիճանում:
Կարկանդակը կարելի է ուտել ինչպես տաք, այնպես էլ սառը վիճակում:
Սակայն, եթե ցանկանում եք, որպեսզի հալված պանիրը նուրբ ծորա շերտավոր կարկանդակի շերտերի արանքից, ապա այն տաք վիճակում մատուցեք:
Բարի ախորժակ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
shat hamex e erecum
shat lavn e
Tesqic shat lavne erevum
Շնորհակալություն 🙂