- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 15 minutes
Կաթնաշոռով ձողիկներ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կաթնաշոռն ու կարագը հարում ենք այնքան, մինչև համասեռ կազմություն ստանանք: Ավելացնում ենք 1 ձուն ու շաքարավազը և հարում ենք: Լցնում ենք աղի, սոդայի ու փխրեցուցիչի հետ մաղած ալյուրը:
- Հունցում ենք համասեռ ու բավական փափուկ խմոր:
- Ալյուր ցանած մակերևույթին խմորը գրտնակում ենք և 7-8 մմ հաստությամբ ձողիկներ կտրում:
- Շարում ենք տապակի մեջ, երեսին ձու քսում և չաման, քնջութ ու քարրի ցանում:
- Դնում ենք նախապես 190 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ ու թխում 13-15 րոպե՝ մինչև կարմրելը:
Պատրաստեցինք կաթնաշոռով ձողիկներ , որոնք համեմելու համար կարելի է օգտագործել նաև ուրիշ համեմունքեր՝ ըստ ճաշակի 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: