Տորթ «Կիտրոնով ֆրեշ»

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Տորթ «Կիտրոնով ֆրեշ»

«Կիտրոնով ֆրեշ» տորթ կարելի է պատրաստել նույնիսկ երեկոյան՝ աշխատանքից հետո, քանի որ այն շատ արագ է պատրաստվում: Միայն թե այդ դեպքում պետք է նախապես պատրաստել կիտրոնով կրեմը: Հիշեցնենք նաև, որ  բիսկվիթը պատրաստելիս հարկավոր է ուշադիր լինել, որպեսզի ջեռոցում երկար չմնա, այլապես կարող է չորանալ ու փշրվել 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *