- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 15-20 minutes
Կարկանդակներ կաթնաշոռով և պանրով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Խմորի համար նախատեսված բոլոր բաղադրիչները խառնում ենք և խմոր հունցում, որը պետք է լինի պինդ, չկպչող և ծավալը պետք է մեծանա 2-3 անգամ:
- Կաթնաշոռը շաքարավազի ու ձվի հետ խառնում ենք: Պանիրը քերիչով քերում ենք:
- Խմորը բաժանում ենք 8 մասի, յուրաքանչյուրն ուղղանկյուն գրտնակում ենք, մեջտեղում դնում միջուկը:
- Եզրերն ամրացնում ենք՝ նավակի տեսք տալով:
- Կարկանդակները դնում ենք ձիթայուղած տապակի մեջ, վրան ձու քսում և մի քիչ պանիր ցանում:
- 15-20 րոպե թխում ենք 210 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
- Ահա և վերջ:
Այսպիսի կարկանդակներ կարելի է պատրաստել տարբեր միջուկներով՝ մսով, բանջարեղենով և այլն: Ինչով էլ որ լցոնված լինեն, միևնույնն է, շատ համեղ են ու գեղեցիկ 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: