- Yield: 30 րոպե անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 40 minutes
Ռուլետ հավի մսից
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում ենք օմլետը: Ձվերը, մայոնեզը, քերած պանիրն ու սպիտակաձավարը լցնում ենք ամանի մեջ և խառնում այնքան, մինչև ստացվի համասեռ զանգված: Թողնում ենք, որ սպիտակաձավարն ուռչի:
- Պատրաստում ենք լցոնը: Սոխը մանրացնում ենք և բուսայողով տապակում մինչև ոսկեգույն դառնալը:
- Հետո լցնում ենք բլենդերի մեջ և մանրացնում ենք:
- Միսը, սոխը, աղն ու պղպեղը լավ խառնում ենք:
- Տապակի մեջ բուսայուղապատ թուղթ ենք փռում և օմլետի խմորը լցնում մեջը:
- Թխում ենք 180 աստիճանում, մինչև թեթևակի կարմրելը:
- Թուղթը պոկում ենք:
- Խճողակը տարածում ենք օմլետի մակերևույթին:
- Ռուլետի նման փաթաթում ենք:
- Հետո փաթաթում ենք նրբաթիթեղի մեջ և 180 աստիճանում թխում 40 րոպե: Թողնում ենք հովանա նրբաթիթեղի մեջ, որպեսզի դուրս եկած հյութը ներծծվի ռուլետի մեջ:
- Հովանալուց հետո կտրատում ենք ու համտեսում:
- Վայելում ենք:
- Բարի ախորժակ:
Ե՛վ գեղեցիկ է, և՛ համեղ ուտեստ, որը շատ հարմար է տոնական սեղանների համար: Կարելի է պատրաստել նաև ռուլետ հավի կամ այլ մսի խճողակով: Նույնպես համեղ կլինի 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Barev dzez, xndrum em aseq, spitakacavary inchov kareli e poxarinel kam aranc dra karox enq pircel? Shnorhakalutyun
Բարև Ձեզ, կարող եք փորձել առանց սպիտակաձավարի պատրաստել 🙂