- Yield: 1-2 ժամ անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 40-45 minutes
Սուպեր շոկոլադե բիսկվիթ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստելու ենք 18 սմ տրամագծով բիսկվիթ: Ալյուրը, շաքարավազը, փխրեցուցիչը, կակաոն խառնում ենք, մեջը լցնում ենք կաթն ու վանիլինը և ավելացնում բուսայուղը: Ձուն հարիչով 5 րոպե հարում ենք, լցնում խմորի մեջ և լավ հարում ենք: Թխում ենք նախօրոք տաքացրած ջեռոցում` 180 աստիճանում 30-45 րոպե:
- Վերջում վրան ջնարակ կամ թանձր տաք շոկոլադ ենք լցնում:
- Ահա և վերջ:
- Վայելում ենք:
Ինչպես տեսնում եք, շատ շոկոլադային, բայց պարզ, հեշտ ու հասարակ պատրաստվող բիսկվիթ է ստացվում, որը առանց որևէ զարդի ու լրացուցիչ բաղադրիչների էլ շա՜տ համեղ է 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
ISK SODA EL PITI AVELACNENQ TE MIAYN PXRECUCICH
Սվետա ջան, սոդայի փոխարեն պետք է փխրեցուցիչ ավելացնեք, քանի որ այդպես բիսկվթն ավելի փափուկ ու օդեղեն է ստացվում 🙂
Barev cez karox eq asel inch anem anem vor biskvitayin xmorn urchi, inch mot chi stacvum
Soda pordzel eq avelacnel?
Սոդայի փոխարեն պետք է փխրեցուցիչ ավելացնեք, քանի որ այդպես բիսկվթն ավելի օդեղեն է ստացվում 🙂
Knerek isk pxrecucich@ vorna
Բարև Ձեզ փխրեցուցիչը разрыхлитель теста-ն է, որի մասին առավել մանրամասն կարող եք կարդալ այստեղ՝
http://www.cooks.am/ingredients/%D6%83%D5%AD%D6%80%D5%A5%D6%81%D5%B8%D6%82%D6%81%D5%AB%D5%B9/
Բարև Ձեզ: Հարգելի մասնակից, որպեսզի բիսկվիթն ուռչի, կարևոր է ջեռոցի դուռը չբացել, այլապես խմորը կնստի:
..ETE TESAHOLOVAK (VIDEO) LINER, AVELI PARSZ EV HETAQRQIR KLINER… 🙂 Thanks!
Բարև Ձեզ Ֆլորա ջան, շնորհակալություն հետաքրքիր առաջարկի համար: Մենք անպայման կքննարկենք այն 🙂
Jeroci dur@ chem bacum, bayc mievnuyn e chi stacvum
Հնարավոր է՝ ալյուրն ավելի շատ եք գցում, և արդյուքնում խմորը պինդ է լինում, ինչը թույլ չի տալիս, որ բիսկվիթը բարձրանա:
Miguce, isk jeroc@ naxapes petq e taqacnel?
Այո, ջեռոցը պետք է նախօրոք տաքացնեք 🙂
Շատ շնորհակալ եմ համեղ բաղադրատոմսի համար շատ լավ ստացվեց
Շնորհակալ ենք նաև Ձեզ, մեր բաղադրատոմսերից օգտվելու ու մեզ վստահելու համար 🙂
Shnorhakalutyun
Chat hamer a inz mot chat lav stasves mersi
Շնորհակալ ենք նաև Ձեզ, որ պաստրաստում եք մեր առաջարկած բաղադրատոմսերով:
Shnorhakalutyun shat hamegh eghav, bayc inchpes anem vor koghqern el bardzrana, sari nman menak mejteghn e bardzranum.
Բարև Ձեզ Հրանուշ ջան, հնարավոր է` խնդիրը Ձեր ջեռոցից լինի, որովհետև բիսկվիթը պետք է հավասար ստացվեր 🙂
Ete norutyun aghcanner uneq amanori hamar xndrum em hratarakeq. Shnorhakalutyun.
Բարև Ձեզ Հրանուշ ջան, այո ամեն օր մենք տեղադրում ենք Ամանորյա բաղադրատոմսեր, որոնց մեջ մեծ տեղ են գրավում աղցանները: Բաղադրատոմսերը կարող եք գտնել այստեղ`
http://www.cooks.am/category/%D5%A1%D5%B4%D5%A1%D5%B6%D5%B8%D6%80%D5%B5%D5%A1-%D5%A2%D5%A1%D5%B2%D5%A1%D5%A4%D6%80%D5%A1%D5%BF%D5%B8%D5%B4%D5%BD%D5%A5%D6%80/
Shat shnorhakalutyun.
🙂
Shat hamex baner em patrastvum u stacvum e, shat shnorhakalutyun
Շատ լավ է Հասմիկ ջան 🙂
Nereceq inche pxrecuciche
Մերի ջան, փխրեցուցիչը разрыхлитель теста-ն է, որի մասին առավել մանրամասն կարող եք կարդալ այստեղ՝
http://www.cooks.am/ingredients/%D6%83%D5%AD%D6%80%D5%A5%D6%81%D5%B8%D6%82%D6%81%D5%AB%D5%B9/
Barev dzez . Kaseq isk ays biskvitov karox em tort patrastel serucqayin kremov ev ayn cackel marcipanov?
Բարև Ձեզ, իհարկե, Սոնա ջան այս բիսկվիթով կարող եք նաև տորթ պատրաստել, որը շատ համեղ կստացվի 🙂
Shat shnorhakal em , anpayman kpordzem ?
Ուրախ ենք, որ հավանել եք 🙂
Barev dzez inc kaseq vonc patrastel kruasan e keks