- Yield: 30 րոպե անց
- Prep Time: 45 minutes
- Cook Time: 60-65 minutes
Մսով ռուլետ բրնձով և բանջարեղենով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Բրինձը կիսով չափ եփում ենք, գազարը և տաքդեղը կտրատում: Խառնում ենք իրար և ավելացնում ենք կտրատած ձուն, աղն ու պղպեղը:
Մսի մեջ աղ ու սոխ ենք լցնում, լավ խառնում ենք և 30 րոպեով տեղափոխում սառնարան:
- Դնում ենք նորին, վրան լցնում բրնձային խառնուրդը, շարում կանաչ տաքդեղներն ու զգուշությամբ փաթաթում ենք:
- Փայլաթիթեղի վրա լցնում ենք աղացած միսը, ինչի վրա էլ դնում ենք փաթաթած ռուլետը:
- Կրկին փաթաթում ենք:
- Փայլաթիթեղի ծայրերը կոնֆետի նման ամրացնում ենք:
- Ռուլետը գոլորշու վրա 40 րոպե խաշում ենք, այնուհետև թխում ջեռոցում:
- Կարող ենք մատուցել և սառը, և տաք վիճակում:
Մսով ռուլետ բրնձով և բանջարեղենով կարող եք վայելել Ամանորին 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: