Տորթ «Թռչնի կաթ»

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Տորթ ''Թռչնի կաթ''

Պատրաստեցինք տոնական Թռչնի կաթ , որը անտարբեր չի թողնի ոչ ոքի 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Առանց ագարի չեք կարող պատրաստել, սակայն այն հնարավոր է փոխարինել ժելատինով: Կարող եք վերցնել 26, 28 սմ-անոց ձևաման:

  1. Knereq mek ayl baxadratomsum nshvum e vor petq e agar agar@ mi qani jam treacherous toxnel. Inchpes e chisht.

    1. Առանց ագարի չեք կարող պատրաստել, սակայն այն հնարավոր է փոխարինել ժելատինով: Կարող եք վերցնել 26, 28 սմ-անոց ձևաման:

    1. Բարև Ձեզ Նարինե ջան, ագար-ագարը լցրեք քիչ քանակությամբ ջրի մեջ և թողեք 20-30 րոպե, որպեսզի ուռչի, այնուհետև կարող եք դնել կրակին 🙂

    1. Ժելատինը նույն սկզբունքն ունի: 150 մլ ջրի մեջ լուծում ենք ժելատինը և դնում մարմանդ կրակին, այնուհետև կամաց-կամաց ավելացնում ենք շաքարավազը և խառնում մինչև սպիտակ փրփուրի առաջացումը:

    1. Բարև Ձեզ, կարագն ու խտացրած կաթը նախօրոք հարում ենք, այնուհետև ավելացնում սպիտակուցային և ագարային զանգվածին 🙂

    1. Բարև Ձեզ, այո, պետք է վերցնեք դառը շոկոլադ 🙂

    1. Բարև Ձեզ, եթե որոշել եք ագարը փոխարինել ժելատինով, ապա կարող եք մի փոքր ավել վերցնել՝ 2.5 թ/գդ 🙂

  2. Isk ete jelatinov enq patrastum eli petqe taq vijakum xarnenq spitakucayin zangvacin???

    1. Այո, սիրելի Սիրանուշ, ապիտակուցային զանգվածը խառնում ենք տաք ժելատինային զանգվածին: 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *