- Yield: 3-4 ժամ անց
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 10 minutes
Լոլիկով նախուտեստ-ժելե
Բաղադրիչներ
- հյութ լոլիկի - 2 բաժակ
- ժելատին - 2 ճ/գդ
- լոլիկ - 1 հատ
- պանիր - 50 գր
- խոզապուխտ - 50 գր (կամ երշիկ)
Քայլերի հաջորդականություն
- Պանիրը, խոզապուխտ ու լոլիկը միևնույն հաստությամբ շրջանաձև կտրատում ենք:
Ժելատինը լցնում ենք լոլիկի հյութի մեջ, կրակի վրա խառնելով լուծում և հասցնում սենյակային ջերմաստիճանի:
Հավաքում ենք նախուտեստը: Շարում ենք պանիր-լոլիկ-խոզապուխտ-պանիր-լոլիկ-խոզապուխտ հերաթականությամբ՝ յուրաքանչյուրը կտորը դնելիս թրջում լոլիկի հյութի մեջ: Վերջում լցնում ենք լոլիկի հյութը (մինչև բաժակի ծայրը) և մի քանի ժամով տեղափոխում սառնարան:
Նախուտեստը հանում ենք սառնարանից, մի քիչ դնում տաք ջրի մեջ և հեշտությամբ շրջում ենք բաժակի մեջ: Զարդարում ենք կանաչիով:
- Ահա և վերջ:
Լոլիկով նախուտեստ-ժելեն պատրաստ է: Իսկ Ձեզ դուր եկա՞վ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
ԲԱՐԵՎ ՁԵԶ ԻՆՉՊԵՍ ԿԱՐՈՂ ԵՄ ԳՐԱՆՑՎԵԼ ԱՅՍ ԿԱՅՔՈՒՄ
Բարև Ձեզ Էլեն ջան, մեր բաղադրատոմսերին կարող եք հետևել առանց գրանցման, սակայն կարող եք գրանցվել մեր խոհարարական ֆորումում և գրել Ձեր բաղադրատոմսերը՝
http://www.cooks.am/forums/