Կաթնաշոռով թխվածք

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Կաթնաշոռով թխվածք 1

Կաթնաշոռով թխվածքը կարելի է պահել սառնարանում և ուտել հաջորդ օրը: Այդ ժամանակ թխվածքն ավելի պինդ է լինում, բայց ոչ պակաս համեղ: Դե իսկ վրան կարող ենք զարդարել կոկոսի քերուկով 🙂

 

 

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *