Բրաունի

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Բրաունի

Իսկ այժմ մի կտոր Բրաունի ենք կտրում և վայելում բերանում ակնթարթորեն հալչող շոկոլադե աղադերը: Ի դեպ, եթե այսքանով էլ չեք բավարարվում, կարող եք վրան շոկոլադե գանաշ լցնել. շոկոլադը երբեք շատ չի լինում 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Ուրախ ենք, որ հետևում եք մեզ ու պատրաստում եք մեր առաջարկած բաղադրատոմսերով: 🙂

  1. Իսկ վերջում գլազուր կամ հալված շոկոլադ ավելացնու՞մ ենք։

    1. Սիրելի Շուշաննա, ցանկության դեպքում կարող եք ավելացնել շոկոլադե գանաշ: 🙂

  2. Բարև Ձեզ,կարող եմ եղեգնաշաքարի փոխարեն սովորական սպիտակ շաքարավազ օգտագործել?

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *