- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Շոկոլադե մուսս
Բաղադրիչներ
- շոկոլադ սև - 200 գր (60%)
- շաքարավազ - 3 ճ/գդ
- ջուր - 180 մլ
- լիկյոր - 2 ճ/գդ
Քայլերի հաջորդականություն
- Շոկոլադը կտրատում ենք, լցնում կաթսայի մեջ, այնուհետև ավելացնում ենք շաքարավազը, ջուրն ու լիկյորը: Միջին կրակին անընդհատ խառնելով եփում ենք: 5-7 րոպե անց հանում ենք կրակից և տեղափոխում սառույցով լի կաթսայի մեջ ու հարիչով հարում:
- Ահա և վերջ:
- Վայելելու ժամանակն է:
Իսկ Դուք սիրու՞մ եք շոկոլադե մուսս 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Knereq vrayi spitakn inch e?
Կարող եք օգտագործել հարած սերուցք, իսկ ամռանը նաև` պաղպաղակ: 🙂
mersi