- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 35 minutes
- Cook Time: 45-65 minutes
Կարտոֆիլը ջեռոցում
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ջեռոցը նախօրոք տաքացնում ենք 180-200 աստիճան: Կարտոֆիլը լավ լվանում ենք, իսկ պոլիէթիլենային թաղանթի մեջ խառնում ենք ալյուրն ու աղը: Կարտոֆիլը լցնում ենք թաղանթի մեջ և թափահարում. արդյունքում վերջիններս ալրապատվում են:
- Կարտոֆիլները տեղափոխում ենք բուսայուղապատ ձևամանի մեջ և թխում 45-65 րոպե (կախված մեծությունից):
Պատրաստում ենք միջուկը: Կարագը, մանր կտրատած սամիթն ու ճզմած սխտորը խառնում ենք, ցանկության դեպքում կարող ենք նաև խոզապուխտ կամ լոլիկ ավելացնել: Միջուկը լցնում ենք կարտոֆիլի մեջ, պատառաքաղով լավ խառնում և 10 րոպեով տեղափոխում ջեռոց:
- Կարտոֆիլը հանում ենք ջեռոցից և վայելում:
- Ահա և վերջ:
Կարտոֆիլը ջեռոցում պատրաստ է: Վայելում ենք բանջարեղենային աղցանի հետ 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: