- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 45 minutes
- Cook Time: 1ժ 30 րոպե
Տորթ-սուֆլե
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում ենք սուֆլեն: 5 ճ/գդ շաքարավազը մարմանդ կրակին հալեցնում ենք:
Մեկ այլ ամանի մեջ հարում ենք խտացրած կաթը, կաթը, 4 ձուն, 150 գր շաքարավազը, ժելատինը և լցնում կարամելային զանգվածի մեջ:
- Պատրաստում ենք խմորը: 1 ձուն, 100 գր շաքարավազը, բուսայուղը, փխրեցուցիչը, ալյուրը, կակաոն և աղը լավ հարում ենք, ավելանում ենք վանիլինը և կրկին հարում:
- Բուսայուղապատ ձևամանի մեջ լցնում ենք սուֆլեն, այնուհետև վրան զգուշությամբ լցնում խմորը:
- Թխում ենք գոլորշու վրա, 190 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 90 րոպե: Տորթը շրջում ենք և հովացնում:
- Ահա և վերջ:
Յուրահատուկ տորթ- սուֆլե , որը Ձեզ շատ դուր կգա 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: