- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 15 minutes
Շոկոլադե նրբաբլիթ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ամանի մեջ խառնում ենք ալյուրը, փխրեցուցիչն ու կակաոն: Ավելացնում ենք ձվերը, կաթը, շաքարավազն ու կարագը:
- Լավ խառնում ենք և հասեռ զանգված ստանում:
- Թողնում ենք խմորը 10 րոպե հանգստանա, այուհետև 2 կողմից տապակում ենք: Ահա և վերջ:
Իսկ ո՞վ չի սիրում շոկոլադե նրբաբլիթ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
BA KAT@ UR MNAC
Բարև Ձեզ, կաթը պետք է ավելացնեք ալյուրը, փխրեցուցիչն ու կակաոն լավ խառնելուց հետո 🙂
et pxrecucichn inch eeee?
Բարև Ձեզ, Ինգա ջան, փխրեցուցիչը разрыхлитель теста-ն է, որն ինչպես և սոդան, օգնում է թխվածքին ավելի լավ բարձրանալ, ունենալ նուրբ և թեթև կառուցվածք: Վերջինիս մասին առավել մանրամասն կարող եք կարդալ այստեղ՝
http://www.cooks.am/ingredients/%D6%83%D5%AD%D6%80%D5%A5%D6%81%D5%B8%D6%82%D6%81%D5%AB%D5%B9/
Karox eq asel inchpes tapakel
Բարև Ձեզ, 1 փոքր շերեփ խմորը լցնում ենք բուսայուղապատ թավայի մեջ, արագ տարածում և թողնում 3040 վայրկյան: Այնուհետև դանակի օգնությամբ զգուշորեն շրջում ենք և հաջորդ կողմը տապակում 🙂
Նեգրով ժպիտի բաղադրատոմսը և պատրաստման եղանակը ունեք՞
Բարև Ձեզ: Առայժմ չունենք, բայց կտեղադրենք շուտով:
Isk kaseq motavir qani hata stacvuma