- Yield: 15 րոպե անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 10 minutes
Շոկոլադե քացրաբլիթ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ալյուրը, կակաոն, աղն ու փխրեցուցիչը լցնում ենք ամանի մեջ և խառնում: Մեկ այն ամանի մեջ հարում ենք ձվերը, թթվասերը, կարագն ու շաքարավազը: Այնուհետև զանգվածները միացնում ենք, խառնում և 1-3 ժամով տեղափոխում սառնարան:
- Ալրապատ սեղանին գրտնակում ենք խմորը 1 սմ հաստությամբ:
- Այնուհետև փոքր գնդերի ենք բաժանում (եթե գնդիկները շատ փափուկ են, կարող ենք դնել յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և մի քանի րոպեով տեղափոխել սառցախցիկ):
- Բուսայուղը թավայում 190 աստիճան տաքացնում ենք և 1-2 րոպեով քացրաբլիթները տապակում: Այնուհետև քաղցրաբլիթները դնում ենք անձեռոցիկների վրա և չորացնում:
- Պատրաստում ենք ջնարակը: Բոլոր բաղադրիչները հարում ենք և ստանում թանձր զանգված: Քաղցրաբլիթները թաթախում ենք ջնարակի մեջ և մի քանի րոպե թողնում չորանան:
- Ահա և վերջ:
Քաղցրաբլիթ , որը կսիրեն հատկապես մանուկները 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
ays amen@ mikseov enq xarnum te gdalov
Բարև Ձեզ, ձվային զանգվածը պետք է հարիչով հարեք, իսկ մնացածը՝ խառնեք 🙂
??????????…xosqern avelord en..
erexeq durs shata ekel …2 oric noric porcum em…
Ուրախ ենք, որ հավանել եք: 🙂