- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Վինեգրետ ջեռոցում
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Բազուկը խորանարդիկներով կտրատում ենք, լցնում բուսայուղապատ ձևամանի մեջ, վրան աղ ենք ցանում և 30 րոպեով տեղափոխում ջեռոց: Նույն կերպ վարվում ենք նաև կարտոֆիլի և գազարի հետ: Բոլոր բանջարեղենները լցնում ենք ամանի մեջ և ավելացնում ոլոռը (եթե ոլոռը սառեցրած է, նախօրոք վրան եռացրած ջուր ենք լցնում): Վերջում ավելացնում ենք կանաչին, ձիթայուղը, շաքարավազն ու աղը:
- Ահա և վերջ:
Վինեգրետ պատրաստելու մեջ ոչ մի դժվարություն չկա 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: