- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Կոնյակով կոտլետ
Բաղադրիչներ
- միս խոզի - 250 գր
- միս տավարի - 250 գր
- սոխ - 1 գլուխ
- սխտոր - 2-4 պճեղ
- կարտոֆիլ - 2 հատ
- կոճապղպեղ (имбирь) - 2 թ/գդ
- կոնյակ - 50 մլ
- բուսայուղ - 4 ճ/գդ
- աղ - ըստ ճաշակի
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
Քայլերի հաջորդականություն
- Սոխը շատ մանր կտրատում ենք, իսկ սխտորը՝ ճզմում: Կարտոֆիլն ու կոճապղպեղն անցկացնում ենք քերիչով:
- Մսերն աղնում ենք, ավելացնում մնացած բաղադրիչները և լավ խառնում ենք: Մի քանի րոպե թողնում ենք զանգվածը հանգստանա: Ձեռքերով կոտլետներ ենք ձևավորում և բուսայուղապատ թավայում յուրաքանչյուր կողմից 5-6 րոպե տապակում ենք: Ահա և վերջ:
- Վայելում ենք:
Իսկ ի՞նչ կասեք, եթե այսօր կոնյակով կոտլետ պատրաստենք 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
հետաքրքիր էր ,անպայման կփորձեմ.
Փորձեք Հասմիկ ջան 🙂
անպայման կփորձեք