- Yield: 2-3 ժամ անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Մեղրով տորթ թթվասերային կրեմով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում ենք խմորը: Ձվերը, շաքարավազն ու մեղրը լավ հարում ենք, ավելացնում ենք սոդայի հետ մաղած ալյուրը և խմոր ենք հունցում:
- Խմորը լցնում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և թխում նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 20-25 րոպե:
- Պատրաստում ենք կրեմը: Թթվասերը շաքարի փոշու հետ լավ հարում ենք: Կրեմը պատրաստ է:
Խմորը մի փոքր հովացնում ենք, բաժանում 3 հավասար մասերի և ավելորդ մասերը կտրում ենք:
- Կրեմը լցնում ենք խոհարարական պարկի մեջ, շերտերը կրեմապատում և շարում իրար վրա:
- Այնուհետև ամբողջությամբ կրեմապատում ենք տորթն ու վրան խմորի փշրանքներ ցանում:
- Ահա և վերջ:
Մեղրով տորթ , որը շատ հեշտ է պատրաստվում 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Բարեվ ձեզ։Խնդրում եմ ուղարկել նուտելլաի բաղադրատոմսը և պատրաստման եղանակը։Նախապես շնորհակալություն։
Բարև Ձեզ, ահա խնդրեմ՝
http://www.cooks.am/?s=+%D5%B6%D5%B8%D6%82%D5%BF%D5%A5%D5%AC%D5%AC%D5%A1&Submit=Search+Site
Barev dzez xndrum em uxarkel epovi kremi baxadratoms@ , shnorakalutyun
Բարև Ձեզ, ահա խնդրեմ՝
http://www.cooks.am/%D5%A5%D6%83%D5%B8%D5%BE%D5%AB-%D5%AF%D6%80%D5%A5%D5%B4/
http://www.cooks.am/interest/%D5%A5%D6%83%D5%B8%D5%BE%D5%AB-%D5%AF%D6%80%D5%A5%D5%B4-%D5%BA%D5%A1%D5%BF%D6%80%D5%A1%D5%BD%D5%BF%D5%A5%D5%AC%D5%B8%D6%82-%D5%A3%D5%A1%D5%B2%D5%BF%D5%B6%D5%AB%D6%84%D5%B6%D5%A5%D6%80%D5%A8/
Barev Dzez ! Ete 24% yuxaynutyamb ttvaser chem gtnum, klini sovorakan ttvaseri mej karag avelacnel?
Shnorhakalutyun 🙂
Բարև Ձեզ, սիրելի Նանե, կարագը կարող եք ավելացնել նաև սովորական թթվասերի մեջ: 🙂
Բարև ձեզ… թթվասերը 15% յուղայնությամբ է… ինչքան կարագ է պետք ավելացնել?
Բարև Ձեզ, սիրելի Քրիստինա, պետք է ավելացնել մոտ 50 գր կարագ լավ հարված վիճակում։ ։)
Իսկ ինչքան կարագ պետք է ավելացնել 18%-ին, և մի բան էլ, դա վերաբերում է 450գ-ին թե 200գ-ին
Սիրելի Թամարա, 18%-ին ավելացնում ենք 40 գրամ կարագ։ Խոսքը վերաբերում է 450 գրամին։ ։)
xndrem kaseq NEGRI JPIT TORTI BAXADRATOMS@
Barev dzez. Tapaki chaps kaseq? Qani sm-i mej patrastenq?