- Yield: 10 րոպե անց
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Կաթնային տրյուֆել
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ջուրն ու շաքարավազը հասցնում ենք եռման, ավելացնում ենք կարագը և խառնում այնքան, մինչև զանգվածը թանձրանա: Կաթի փոշին խառնում ենք կակաոյի հետ և լցնում զանգվածի մեջ:
- Գնդիկներ ենք ձևավորում:
- Թաթախում ենք սկզբում շաքարի փոշու, այնուհետև՝ կակաոյի մեջ:
- Ահա և վերջ:
Համեղ տրյուֆել , որը պետք է վայելենք մեկ բաժակ սուրճով 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
kati poshu poxaren inc kareli i lcnel naxapes snorakal em
Քնքուշ ջան, ցանկալի է հենց կաթի փոշի օգտագործել 🙂