- Yield: 3 ժամ անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Սնիկերս կոնֆետներ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կաթը, կակաոն ու շաքարավազը գոլորշու վրա հալեցնում ենք:
- Տապակած գետնանուշը բլենդերով մանրացնում ենք և լցնում շոկոլադե խառնուրդի մեջ: Այնուհետև ավելացնում ենք կարագն ու զանգվածը և լավ խառնում: Այս ամեից հետո ավելացնում ենք կաթի փոշին և կրկին խառնում:
- Արդյունքում պետք է ստացվի ահա այսպիսի զանգված, որը պետք է ծածկել կափարիչով և տեղափոխել սառնարան 15-20 րոպե:
- Ձևամանին յուղաթուղթ ենք փռում և գնդիկներ ձևավորում: Սնիկերսը կարող ենք նաև լրացուցիչ զարդրարել՝ շոկոլադով, կոկոսի քերուկով, քունջութով և այլն: Ձևամանը ծածկում ենք պոլիէթիլենային թաղանթով և 2-3 ժամով տեղափոխում սառնարան:
Իսկ Դուք Սնիկերս սիրու՞մ եք 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: