- Yield: 10 րոպե անց
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 10 minutes
Բանանով և ելակով սմուզի
Բաղադրիչներ
- վարսակի փաթիլներ (հերկուլես) - 3 ճ/գդ
- բանան - 1 հատ
- ելակ - 100 - 200 գր
- կաթ - 300 մլ
- մեղր - ըստ ճաշակի
Քայլերի հաջորդականություն
- Վարսակի փաթիլները բլենդերում մանրացնում ենք, ավելացնում բանանը, ելակները, մեղրն ու կաթը և կրկին հարում:
- Ահա այսպիսի զանգված ենք ստանում, որը 10 րոպե թողնում ենք նոր մատուցում:
- Վայելում ենք:
Համեղ սմուզի , որը ոչ մեկին անտարբեր չի թողնի 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
վարսակի փաթիլներ չօգտագործել՞
Վարսակի փաթիլներ կարող եք չօգտագործել, թեև այդպես յուրահատուկ համեղ է ստացվում։ ։)
կարող ենք՞
Վարսակի փաթիլներն առանց եփելու՞ ենք հարում
Այո, սիրելի Աննա։ ։)
Ձեր բոլոր բաղադրատոմսերը շատ յուրահատուկեն։Ես միսշտ օգտվում եմ և շաատ գոհ եմ։Շնորհակալութկուն հետաքրքիր և համեղ բաղադրատոմսերի համար։
Սիրելի Ինգա, անչափ շնորհակալ ենք մեր կայքի բաղադրատոմսերից օգտվելու համար։ Կխնդրեինք երբեմն Ձեր պատրաստածներով կիսվեք Ձեր ֆեյսբուքյան կամ ինստագրամյան էջում, որպեսզի արդյունքը տեսնեն նաև մյուսները։ Չմոռանաք նշել նաև մեր էջը, որպեսզի տեղադրենք մեզ մոտ:)