- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Երկգույն կրուասան
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Խմորիչը, թթվասերն ու վանիլինը լավ խառնում ենք, ավելացնում ձուն և կարագը ու զանգվածը կրկին լավ խառնում ենք: Լցնում ենք 200 գր ալյուրը և լավ խառնում:
- Խմորը 2 մասի ենք բաժանում և մեկի մեջ լցնում կակաոն և 1-2 ճ/գդ ալյուրը:
- Խմորները գնում ենք, ծածկում պոլիէթիլենային թաղանթով և 30 րոպեով տեղափոխում սառցախցիկ:
- Խմորները հանում ենք և յուրաքանչյուրը 2 մասի բաժանում: Այնուհետև գնդերը շրջանաձև գրտնակում ենք՝ դնում ենք սպիտակ խմորը, վրան՝ շոկոլադե խմորը: Շրջանները 8 մասի ենք բաժանում և փաթաթում:
Այսպես վարվում ենք մնացած խմորների հետ, պարզապես հերթականությունը փոփոխում ենք՝ սպիտակ-շոկոլադ կամ շոկոլադ-սպիտակ:
- Կրուասանները շարում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և 30 րոպեով հանգիստ թողնում:
- Թխում ենք նախօրոք 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 20-25 րոպե:
Գեղեցիկ կրուասան մեր ձեռքերով 🙂 EroClub
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Hargeli admin karox eq dietik utestner ev naxajasheri baxadratomser evs nerareq tcankum?)
Բարև Ձեզ, մենք հաշվի կառնենք Ձեր ցանկությունը 🙂
25g xmorich@ 1 teyi gdal e??
Բարև Ձեզ, մոտավորապես 1 ճ/գդ-ից մի փոքր քիչ: Մթերքների կշռի և ծավալի մասին կարող եք կարդալ ահա այստեղ՝
http://www.cooks.am/interest/%D5%B4%D5%A9%D5%A5%D6%80%D6%84%D5%B6%D5%A5%D6%80%D5%AB-%D5%AF%D5%B7%D5%BC%D5%AB-%D6%87-%D5%AE%D5%A1%D5%BE%D5%A1%D5%AC%D5%AB-%D5%A1%D5%B2%D5%B5%D5%B8%D6%82%D5%BD%D5%A1%D5%AF/
Knereq shaqaravaz chi pahanjvum?
.
իսկ աղը երբ ենք լցնելու ?
Baxadratomsy kisat e, bolorovin urish ban stacvec
Հեչ լավ չեղավ?
Isk shaqaravaz petq chi?
Isk shaqaravaz@???
Շատ ախորժելի տեսք ունի:Անպայման կփորձեմ: