![Բանջարեղենով և ֆետա պանրով կարկանդակ](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/08/Բանջարեղենով-և-ֆետա-պանրով-կարկանդակ.jpg)
![Բանջարեղենով և Ֆետա պանրով կարկանդակ](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/06/banjarexenov-feta-panrov-utest-8-50x50.jpg)
Բանջարեղենով և Ֆետա պանրով կարկանդակ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում ենք խմորը: Ջրի մեջ լցնում ենք կարագը, աղը, ավելացում ենք ալյուրն ու փափուկ խմոր հունցում: Խմորը գնդում ենք, ծածկում սրբիչով և թողնում հասունանա:
- Պատրաստում ենք միջուկը: Դդումը շատ մանր խորանարդիկներ ենք բաժանում և 5 րոպե տապակում: Բոլոր կանաչիները կտրատում ենք, այնոհետ ֆետան փշրում ենք, լցնում զանգվածի մեջ և խառում:
- Վերջում ավելացնում ենք քերիչով անցկացրած պանիրը և աղ ու պղպեղ ենք ցանում:
- Խմորը գնդերի ենք բաժանում և բոլորը բարակ գրտնակում: Այնուհետև մի կողմի վրա լցնում ենք միջուկը:
- Մյուս կողմը վրա ենք բերում և ձևավոր դանակով ծայրերը ձևավորում:
- Կարկանդակը երկու կողմից տապակում ենք մարմանդ կրակին՝ առանց բուսայուղի:
- Ահա և վերջ:
Յուրահատուկ համեղ կարկանդակ է ստացվում 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: