- Yield: 3 ժամ անց
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Շոկոլադե-կաթնային ժելե
Բաղադրիչներ
- ջուր - 50 մլ
- կաթ - 450 մլ
- շոկոլադ սև - 120 գր
- ժելատին - 10 գր
- վանիլին - 10 գր
Քայլերի հաջորդականություն
- Ջրի մեջ լցնում ենք ժելատինը և թողնում 15 րոպե, որպեսզի ուռչի: Կաթը եռացնում ենք, վերցնում կրակից և ավելացնում մանրացրած շոկոլադը, ժելատինը և վանիլինը, լավ խառնում ենք և հասցնում սենյակային ջերմաստիճանի:
- Ժելեն լցնում ենք ձևամանների մեջ և 2-3 ժամով տեղափոխում սառնարան:
- Ահա և վերջ: Զարդարում ենք և վայելում:
Յուրահատուկ ժելե վայելելու ժամանակն է 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Nereceq ays chapabajine qani hogu hamar e naxatesvac?….
Սիրելի Քրիստինե, բաղադրիչների այս քանակից ստացվում է 8 հատ։ ։)
Շաքարավազ չի՞ նախատեսվում։
Շնորհակալություն
Սիրելի Պերճուհի, այս բաղադրատոմսում շաքարավազ նախատեսված չէ։ 🙂