- Yield: 15 րոպե անց
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 40 minutes
Կրեկեր վարսակի փաթիլներից
Բաղադրիչներ
- ջուր - 100 մլ
- բուսայուղ - 1 ճ/գդ
- ընկույզ - 4 ճ/գդ
- աղ - 0.5 թ/գդ
- վարսակի փաթիլներ (հերկուլես) - 200-250 գր
Քայլերի հաջորդականություն
- Ընկույզները, աղը և վարսակի փաթիլները լցնում ենք բլենդերի մեջ և մանրացնում: Այնուհետև ամանի մեջ լցնում ենք զանգվածն ու եռացրած ջուրը, լավ խառնում և ավելացնում բուսայուղը:
- Զանգվածը լցնում ենք 20 х 30 սմ տրամագծով յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ, լավ տարածում և դանակով խորանարդների ենք բաժանում:
- Թխում ենք նախօրոք 160 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե:
- Ահա և վերջ, ստացանք յուրահատուկ կրեկեր :
Համեղ կրեկեր պատրաստելու ժամանակն է 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: