Չուրրոս
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կաթսայի մեջ խառնում ենք կարագը, ջուրը, շաքարավազը և հասցնում եռման աստիճանի:
- Հանում ենք կրակից և ավելացնում ալյուրը:
- Մեկ առ մեկ ավելացնում ենք ձուն, լավ խառնում, ստանում միասեռ զանգված:
- Լցնում ենք խմորը խոհարարական ձևավորմաան պարկի մեջ, հագցնում աստղի տեսքով գլխադիրը: Կարագը հալեցնում ենք: Պարկից ճզմում ենք խմորը կաթսայի մեջ այնպես որ օղակաձև տեսք ունեցող խմորիկներ ստանանք:
- Տապակում ենք 3-4 րոպե, մինչև ոսկեգույն երանգի առաջացումը:
- Վերջում շաղ ենք տալիս շաքարի փոշին և մատուցում:
Բարի ախորժակ:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Ջրի չափը չեք գրել:
Jri chap@ cheq grel
Jri chap@ cheq grel kgreq
Barev cez hargeli shef xoharar mi ha inch marcipani (mastika )baradratoms kaseik naxapes shnorhakalutyun..,
Բարև Ձեզ: Այս հղումով անցնելով՝ կարող եք ծանոթանալ մարցիպանի պատրաստման եղանակներից մեկին:
Շնորհակալություն մեզ հետևելու համար:
http://www.cooks.am/interest/%D5%AB%D5%B6%D5%B9%D5%BA%D5%A5%D5%BD-%D5%BA%D5%A1%D5%BF%D6%80%D5%A1%D5%BD%D5%BF%D5%A5%D5%AC-%D5%B4%D5%A1%D6%80%D6%81%D5%AB%D5%BA%D5%A1%D5%B6/
Shef xoharar ays inchu nor baxadratomser mez chek nerkayacnum??
жри чаф чка вахадрутъан меж
Chisht e hargeli cohararn chi patascanumm bayc ete ushadir lineq sa ekleri xmor e karox eq ayd baxadratomsov patrastel.shat hsmex stacvec
Հարգելի հետևորդներ, ջրի քանակությունը՝ 150 մլ: