- Yield: Անմիջապես
- Cook Time: 50 minutes
Քլաբ-սենդվիչ
Բաղադրիչներ
- Հիմքը՝
- տոստ - 6 մեծ կամ 12 փոքր կտոր
- հավի կրծքամսի խոշոր փափկամիս (յուրաքանչյուրը 250գր) - 2 հատ
- սոխ - 1 գլուխ
- աղ - ըստ ճաշակի
- պղպեղ - ըստ ճաշակի
- ձու - 2 հատ
- լոլիկ - 2 հատ
- խոզապուխտի կտոր (հում ապխտած կամ ապխտած-եփած կրծքամիս) - 8 հատ
- հազարի թերթեր - ըստ ճաշակի
- մայոնեզ - ըստ ճաշակի
Քայլերի հաջորդականություն
- Հավի ֆիլեին աղ ու պղպեղ ենք անում, տապակի մեջ բուսական յուղում տապակում` մինչև պատրաստ լինի:
- Հացը տապակում ենք յուղ քսած տապակում:
- Խոզապուխտը չոր տապակում տապակում ենք միջին թեժության կրակի վրա` մինչև խրթխրթան դառնալը:
- Պատրաստի կրծքամիսը կտորների ենք բաժանում: Լոլիկն ու ձվերը կտրտում ենք շերտերով, սոխն` օղակաձև:
- Հացի առաջին կտորը թրջում ենք մայոնեզով, դնում ենք հազարը, հավը և եփած ձվերը:
- Ծածկում ենք երկրորդ կտոր հացով, կրկին թրջում ենք մայոնեզով, դնում հազարը, խոզապուխտը, սոխն ու լոլիկը:
- Ծածկում ենք մայոնեզում թրջած հացի մնացած կտորով: Յուրաքանչյուր սենդվիչ տրամագծով բաժանում ենք 4 մասի (եթե հացը փոքր չափսի է, ապա` 2), յուրաքանչյուր մասում փայտիկ ենք խրում: Մատուցում ենք ֆրի կարտոֆիլով (ըստ ցանկության):
Համեղ ու պրակտիկ քլաբ սենդվիչներն ամենօրյա նախաճաշի հիանալի բաղադրիչ են: Նախատեսված է 2 չափաբաժնի համար:
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: