Սոուս պեստո
Բաղադրիչներ
- ռեհան - 1 կապ
- պանիր պարմեզան - 30 գր
- սխտոր - 2 ատամիկ
- մայրու ծառի ընկույզ (кедровые орехи) - 30 գր
- աղ - 1/2 թ/գ
- ձիթապտղի յուղ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պլաստմասսայե տարայի մեջ ծեծում ենք ռեհանն ու աղը:
- Ավելացնում ենք ձիթապտղի յուղը, ընկույզը, քերած պանիրն ու սխտորը և շարունակում ենք ծեծել մինչև ստացվի միասեռ զանգված:
Սոուսը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
էշություն
Աննա, իսկ երբևէ կերե՞լ եք, որ էշություն եք ասում։ Շատ համեղ սոուս է, չոր հացով հատկապես։
Իսկ սովորական ռեհանով կլինի,
Սիրելի Անահիտ, կարելի է պատրաստել նաև սովորական ռեհանով։ ։)
Ես երբեւիցե չեմ փորձել այս սոուսը
անպայման կփորձեմ, ինձ շատ շատ
դուր եկավ…շնորհակալություն…☺
Սիրելի Նվարդ, շատ ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել։ Անպայման փորձեք, համեղ է ստացվում։ Շնորհակալ ենք, որ օգտվում եք մեր բաղադրատոմսերից։ ?
Իսկ չիպսով կարող ենք մատուցել,թե հարմար չէ։