Էգգ-նոգ՝ ամանորյա ըմպելիք
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ձուն հարում ենք հարիչի օգնությամբ՝ աստիճանաբար ավելացնելով շաքարավազն ու աղը:
- Ստացված զանգվածը լցնում ենք կաթսայի մեջ, ավելացնում ենք 0.5 լ կաթ և խառնում ենք: Ապա կաթսան 25-30 րոպե դնում ենք թույլ կրակի վրա՝ շարունակելով խառնել:
- Կաթսան հանում ենք կրակի վրայից, ավելացնում ենք սերուցք, վանիլին և մշկընկույզ, ապա խառնում ենք, որպեսզի ստացվի միասեռ զանգված:
- Կոկտեյլը լցնում ենք բաժակների մեջ ու 30 րոպե թողնում ենք սառնարանում:
Մատուցում ենք սառը վիճակում՝ ցանկության դեպքում ավելացնելով քերած շոկոլադ կամ մշկընկույզ:
Բարի ախորժակ:
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: