- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 5 minutes
- Cook Time: 15 minutes
Լոլիկի հյութ
Քայլերի հաջորդականություն
- Լոլիկները լվանում ենք, չորացնում, ապա վրան անում խաչաձև կտրվածքներ:
- Ընկղմում ենք լոլիկները եռացող ջրի մեջ:
- Հանում ենք ջրի մեջից, կեղևազրկում և կտրատում:
- Բլենդերի մեջ ենք լցնում լոլիկները, ռեհանի տերևները և խառնում:
- Ստացված զանգվածը անցկացնում ենք կրկնակի մարլյայի միջով, որպեսզի ստանանք միատարր հարթ հյութ:
Պատրաստի հյութը լցնում ենք բաժակների մեջ, ավելացնում ձիթայուղը, համեմում աղ և պղպեղով:
Շատ համեղ է և ցածր կալորիականությամբ այս հյութը թարմեցնում է և էնէրգիա հաղորդում ամբողջ օրվա համար 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Knereq idk marlyar@ inch e?
Լուսինե ջան, խոսքը բժշկական մառլյայի մասին է 🙂
Isk karox enq dzmran hamar pahacoyacnel
Աննա ջան, լոլիկի այս հյութը Դուք չեք կարող ձմռան համար պահել, քանի որ այն պետք է պատրաստել ու ըմպել, այլապես կթթվի 🙂
Իհարկե կարող եք, մենք հենց այդպես էլ անում ենք, ուղղակի հյութը պետք է եռացնել մոտ 5 րոպե և պահածոյացնել, կարող եք նաև համեմունքներ ավելացնել ըստ նախասիրության, հավատացնում եմ մի քիչ եռացնելուց համը չի փոխվում;
Իսկ ձիթայուղը մեջը պետք է եռացնենք թե առանց ձիթայուղ
ինչպես՞ անել,որ այս կայքի ցանկացած ինֆորմացիա ինձ մոտ հայտնվի