- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 5 minutes
- Cook Time: 10 minutes
Սուրճ լատե տանը
Քայլերի հաջորդականություն
- Լցնում ենք սուրճը ջազվեի մեջ, ավելացնում ջուրը, շաքարավազը և եփում մինչև սուրճի բարձրանալը:
- Տաքացնում ենք կաթը: Կաթի կեսը հարում ենք բլենդերով մինչև առաջանա փրփուր:
- Լատեի համար նախատեսված բաժակի մեջ լցնում ենք եփած սուրճը, ապա ավելացնում գոլ կաթի կեսը և վրան զարդարում կաթի փրփուրով:
Եվ մեր սուրճ լատեն պատրաստ է:
Մատուցելիս սուրճ լատեի վրա շաղ տվեք դարչին կամ քերած շոկոլադ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Hianali e
🙂
Es poqr em bayc patrasteci u shat lav stacvec
Ուրախ ենք, որ հավանել եք 🙂
լավն երրր․․․
Ուրախ ենք, որ հավանել եք 🙂
shat lavne
Շատ ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել 🙂
SHAT LAVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV NER
Շատ շնորհակալություն 🙂
aysqnic qani bajak e durs galis?
Ստացվում է մոտ 2 մեծ բաժակ լատե 🙂
SHAT LAVSER
BRAVOOOOOOOOOOOOO
(y)
LAVNA U MISHT TENC LAV@ KMNA
Ուրախ ենք, որ հավանել եք 🙂
shnorhakalutyun
Միշտ պատրաստ ենք օգնել 🙂
Kat@ qani rope petqe harel !!!!
Արտակ ջան, կաթը պետք է հարել մոտավորապես 3-4 րոպե, մինչև փրփուր առաջանա 🙂
im kat frfur chi darnum
Որպեսզի կաթը փրփրի, հարկավոր է օգտագործել ավելի բարձր յուղայնության և նախապես սառնարանում մի քանի ժամ պահած կաթ:
շատ լավ էր????????
Ուրախ ենք, որ հավանել եք 🙂
իսկ կաթը պետք է եփել թե ուղղակի տաքացնել??
Բարև Ձեզ, կաթը պետք է տաքացնել 🙂
Isk vonc eq anum vor 3 shert e kangnum u erevum ee.ete pind massa che
Ստացված զանգվածները պետք է բաժակի մեջ լցնել աստիճանաբար, որպեսզի ժամանակի ընթացքում շերտավորվեն՝ ըստ ծանրության: 🙂
Isk katy mixerov kprpri?
Սիրելի Հռիփսիմե, փրփրելը կախված է կաթի յուղայնությունից։ Որքան յուղայնությունը բարձր է, այնքան հեշտ է փրփրում։ Սակայն հարիչով հարելու դեպքում այն շատ արագ «նստում» է։ ։)
4chashi gdal surch?ev 150ml jury qani surchi bajak jur