- Yield: 6 ժամ անց
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 3ժ 00 րոպե
Չիզքեյք «Բեյլիզ»
Բաղադրիչներ
- թխվածքաբլիթ - 180 գր
- ընկույզ - 70 գր
- կարագ - 100 գր
- կակաոյի փոշի - 1 թ/գ
- Միջուկի համար՝
- պանիր սերուցքային - 700 գր
- շաքարավազ - 100 գր
- ձու - 3 հատ
- օսլա (крахмал) - 2 ճ/գ
- լիկյոր - 150 մլ
- շոկոլադ սև - 50 գր
Քայլերի հաջորդականություն
- Թխվածքաբլիթները, ընկույզն ու կակաոյի փոշին լցնում ենք բլենդերի մեջ ու հարում։
- Ավելացնում ենք հալեցրած կարագն ու խառնում ենք։ Լցնում ենք առանձնացող (20-23 տրամագծով) ձևամանի մեջ:
- Եփում ենք 10 րոպե 160 աստիճան տաքացրած ջեռոցում, ապա հանում ենք ու թողնում, որ սառչի։
Մինչ այդ պատրաստում ենք միջուկը, որի համար անհրաժեշտ սերուցքային պանիրը շաքարավազի հետ պատառաքաղի օգնությամբ հարում ենք այնքան մինչև վերածվի միասեռ զանգվածի։
- Առանձին-առանձին ավելացնում ենք ձուն՝ յուրաքանչյուրից հետո լավ խառնելով, ապա ավելացնում ենք լիկյորն ու օսլան ու շարունակում ենք խառնել։
- Զանգվածի 1/3 մասը լցնում ենք մեկ այլ տարայի մեջ, ավելացնում ենք հալեցրած շոկոլադն ու խառնում ենք։
- Սառած հիմքի վրա լցնում ենք սպիտակ, ապա՝ շոկոլադե կրեմը։ Չիզքեյքը եփում ենք ջեռոցում 1 ժամ 20 րոպե, որից հետո թողնում ենք, որ սառչի սենյակային պայմաններում, ապա՝ 4-6 ժամ սառնարանում։
Սառելուց հետո դուրս ենք բերում ձևամանից ու զարդարում ենք սպիտակ շոկոլադի շերտերով։
Բարի վայելում։ ։) Ищешь классное порно подглядывание, но попадается только неинтересная ебля? Тогда переходи на подсмотр com – порно подсмотр здесь лучшего качества, а от количества роликов тебя кинет в похотливый жар!
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: