- Yield: 20 րոպե անց
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 15 minutes
Շոկոլադե մակարուններ
Բաղադրիչներ
- կոկոսի քերուկ - 270 գր
- շաքարավազ - 150 գր
- ձվի սպիտակուց - 4 հատ
- շոկոլադ սև - 100 գր
Քայլերի հաջորդականություն
- Սպիտակուցները հարում ենք շաքարավազի հետ ու փորձում ենք սոտանալ փրփրանման զանգված։
- Ավելացնում ենք կոկոսի քերուկ և զգուշորեն խառնում ենք։
- Ստացված զանգվածից գդալի օգնությամբ փորձում ենք ստանալ գնդիկներ։
- Եփում ենք 15 րոպե 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
Շոկոլադը հալեցնում ենք ու թծվածքաբլիթների ստորին հատվածը պատում շոկոլադով։ Այնուհետև 15-20 րոպե թողնում ենք սառնարանում։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: