- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 50 minutes
Խնձորով շոռակարկանդակ
Բաղադրիչներ
- Խմորի համար՝
- ալյուր - 280 գր
- կարագ - 150 գր
- շաքարավազ - 50 գր
- ձվի դեղնուց - 2 հատ
- Կաթնաշոռային շերտի համար՝
- կաթնաշոռ - 400 գր (18-20 %)
- կաթ - 100 մլ
- ձու - 1 հատ
- ալյուր - 15 գր
- շաքարավազ - 50 գր
- ալյուր - 60 գր
- հյութ կիտրոնի - 1 ճ/գ
- Լցոնի համար՝
- Թթվասեր 25-30% յուղ. - 400 գր
- ձու - 1 հատ
- ալյուր - 15 գր
- շաքարավազ - 50 գր
- Միջուկի համար՝
- խնձոր - 3-4 հատ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ալյուրը, աղը, շաքարավազն ու մանր կտրատած կարագը լցնում ենք բլենդերի մեջ, հարում ենք՝ վերածելով փշուրանման զանգվածի։ Ավելացնում ենք սպիտակուցներն ու ևս մեկ անգամ հարում ենք։ Ստացված խոշոր փշուրները լցնում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ։
- Խմորը թեթևակի հարթեցնում ենք։
- Խմորը 10 րոպե թխում ենք նախօրոք 170 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։ Այդ ընթացքում պատրաստում ենք միջուկը, որի համար անհրաժեշտ կաթնաշոռը, կաթը, ձուն, շաքարավազը, ալյուրն ու կիտրոնի հյութը խառնում ենք՝ վերածելով միասեռ զանգվածի։
- Այնուհետև թթվասերը, ձուն, ալյուրը, շաքարավազը խառնում ենք ու հարում պատառաքաղի օգնությամբ, որպեսզի ստանանք միասեռ զանգված։
- Կաթնաշոռային միջուկը լցնում ենք արդեն պատրաստ խմորաշերտի վրա։
- Խնձորները մաքրում ու լուսնաձև կտրատում ենք։ Այն պետք է լինի շոռակարկանդակի երրորդ շերտը։
- Մյուս շերտը ծածկում ենք թթվասերային զանգվածով։
- Թխում ենք 40-50 րոպե 170 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
Պատրաստ լինելուց հետո թողնում ենք, որ սառչի սենյակային պայմաններում, ապա մեկ գիշեր պահում ենք սառնարանում։
Ստացվում է շատ համեղ ու ոչ շատ քաղցր շոռակարկանդակ։ Между мягкими женскими дойками отлично помещается мужской пенис, который красотка страстно мастурбирует, помогая разогреться. Если вы хотите увидеть это зрелище, то обязательно включайте по ссылке https://порно.me/bolshie-siski порно большие сиськи, в котором сплошной оргазм и сладостные стоны. Когда мадам закончит с дрочкой, она потрахается с кавалером и примет его окончание на грудь, чтобы смочить ее свежей спермой.
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: