- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Սոուս պիցցայի համար
Բաղադրիչներ
- հյութ լոլիկի - 800 գր
- աղ - 1/2 թ/գ
- շաքարավազ - 1 ճ/գ
- սխտոր - 3 ատամիկ
- պրովանսյան կանաչի - 1 թ/գ
Քայլերի հաջորդականություն
- Լոլիկները ձեռքերով տրորում ենք ու հյութի հետ լցնում ենք կաթսայի մեջ։
- Ավելացնում ենք կտրատած սխտորն ու մյուս բաղադրիչները։
- Դնում ենք միջին կրակի վրա ու եփում այնքան, մինչև եռակի քչանա ու նաև պնդանա զանգվածը։ Այնուհետև հանում ենք կրակի վրայից, թողնում ենք, որ սառչի, ապա օգտագործում ենք պիցցա պատրաստելու համար։
Այս սոուսը կարելի է օգտագործել պիցցաներ պատրաստելու համար։
Բարի ախորժակ։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Khndrem kaseq provansyan kanachin vorne?
Սիրելի Հասմիկ, պրովանսյան կանաչու մասին մանրամասն կարող եք կարդալ հետևյալ հղումով՝ http://www.cooks.am/ingredients/%D5%BA%D6%80%D5%B8%D5%BE%D5%A1%D5%B6%D5%BD%D5%B5%D5%A1%D5%B6-%D5%AF%D5%A1%D5%B6%D5%A1%D5%B9%D5%AB/